bouquet

Helyszín

Az esküvők helyszínéül szolgáló Vándor Vigadó, étterem és panzió egyben. Családias hangulatú, minden igényt kielégítő, mégis megfizethető rendezvényközpont, ami az évek során számtalan családi, céges eseménynek, esküvőnek volt színtere. A Vándor Vigadó Zalaegerszeghegyen kínál 130 fő befogadására is alkalmas esküvői helyszínt. A nagyobb lakodalmak mellett van mód szerényebb, 20-40 fős szűk körű esküvők lebonyolítására is. Az étteremtől elválasztott privát különtermünk és hangulatos kerthelyiségünk kiválóan alkalmas ezekre a célokra is.

 

Néhány kép a külső helyszínről

– kerthelyiség, kifejezetten szabadtéri esküvői ceremóniákra tervezve

Az ifjúpár igényeinek megfelelően lehetőség van akár a szépen parkosított kerthelységben is megrendezni a házasságkötést. Kérésre a polgári szertartás lebonyolítására alkalmas helyszínt is biztosítani tudjuk, illetve lehetőség van extra igények (pl. galambröptetés, repülő lámpás) megvalósítására is. Mivel egy időben csak egy rendezvényt tartunk, így e jeles napon csak az ifjú pár és vendégeik tartózkodnak rendezvényházunkban, éttermünkben.


Kedvcsináló képeink a fő és különteremről

– 130 fő befogadására alkalmas belső tér, és 40 fős hangulatos különterem is rendelkezésre áll
Néznél még képeket? Fotóinkat a Képgaléria menüpontban találod!

 


Az esküvői képekben közreműködtek:
Fotó: Bolla Gábor / Helyszín: a megújult Vándor Vigadó -Zalaegerszeg / Virág: Tündérvirág / Dekor: Happy End Dekor specialista / Frizura: Laposa Edina Toscana Szalon – Zalaegerszeg / Körömdíszítés: Orchidea Szalon -Zalaegerszeg / Menyasszonyi ruhák: Borostyán Szalon- Szombathely / Férfi öltönyök: BRAGA -Zalaegerszeg / Kiegészítők: Androsics Zita